Fill-Air Rocket

Fill-Air Rocket

Fill-Air® Rocket ™ és un sistema  inflable a la carta dissenyat per satisfer diverses necessitats de ompliment. Amb dècades d’experiència de buidatge inflable millor classificat, aquest sistema de coixins d’aire és ràpid, senzill, lleuger i compacte. Fill-Air Rocket i els seus accessoris de coordinació permeten a les empreses crear una plataforma personalitzada per a operacions d’embalatge de totes les mides.

Avantatges de la Fill-Air Rocket.

  • Velocitat sense igual: el sistema Fill-Air® Rocket ™ produeix 100 peus de coixins de coixins d’aire de material de buidatge per minut. Això permet que la vostra empresa obtingui més paquets a la porta amb menys temps d’inactivitat a cada estació.
    – Operació simplificada: el nou sistema Fill-Air® Rocket ™ garanteix una operació infal·lible amb seguiment web de pel·lícules actives i operació de longitud de la bossa. Simplement connecteu i carregueu la pel·lícula i el sistema Fill-Air Rocket estigui preparat per funcionar.
    – Opcions de pel·lícules versàtils: les pel·lícules Fill-Air® Extreme ™ i Fill-Air® Extreme Efficiency ™ estan disponibles en tres amplades (8 “, 10 i 12”) i es poden convertir a dues longituds diferents de coixins de coixí d’aire, creant sis possibles aires talles de coixins
    – S’adapta a qualsevol negoci: la nostra plataforma Fill-Air® Rocket ™ no és un sistema autònom. Oferim accessoris per a empreses petites i grans. Creeu dissenys d’estacions de treball diferents per maximitzar l’espai sense sacrificar l’eficiència de la sortida.-